Dagen blir kortare och kortare…

Vädret vill sig inte riktigt här nere på de sydligare breddgraderna. Visst, vi hade en himla tur med vädret i tisdags, då var det en strålande dag och många foton med hem i kameran. Det var en sådan där underbar höstdag som man önskar sig mellan varven för att orka med den gråa och mörka hösten. Solen gick ner i horisonten och klockan var strax efter 18.00, så tidigt kommer ihåg då det var mörkt till 22 – 23-tiden i somras.

Eftersom det nu är höst så går inte solen upp redan vid 4-tiden på morgonen utan vid en mera lagom tid för att jag ska orka upp och se den. Men men inte för att det varit väder för det ännu.
Var uppe en morgon vid strax innan 8, men det var molnigt, fast ibland så bröt solen igen och dess strålar strålade ner över land och hav. Fick även en häger med på bild. Var nere i hamnen och tittade på svanarna och deras ungar hade blivit så stora nu, nästan fullvuxna fast de hade kvar sina gråbruna fjäderdräkter.

I torsdags var vi inne i ”stora” staden och kollade upp prestanda och priser på en bra fotoskrivare. Detta tog hela dagen och vi blev trötta och allt mera desperata efter en bra skrivare för att kunna skriva ut några bra foton till en lokal fototävling.

Till slut åkte vi på vinst och förlust in på Canon-butiken och jodå, de hade en bra skrivare som vi fick med oss hem. En pixma ip5300-skrivare som verkligen skriver ut bra foton och snabb är den också.

Igår kväll hade vi tänkt oss att ta några vackra foton i nattens mörker. Men ack vad vi bedrog oss. Det började regna så inte blev det många bilder inte, och de få vi tog var inte så mycket att ha heller, tyvärr.

Annonser

Lämna en kommentar

Filed under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s