Överlevnadsinstinkt på det stora varuhuset från Småland

Det är ett under att jag lever idag. Spenderade 5 timmar på IKEA igår eftermiddag. Helt otroligt vad tiden rusade iväg. Måste medge att jag har dålig koll på vad klockan är, har enbart mobilklockan numera. Jag vet att vi käkade på IKEA’s restaurang klockan 15.12. Förresten jag kan inte rekommendera deras Wallenbergare, de var ganska så torra. Däremot kotlettraden såg god ut.

Här kommer receptet på en kanske godare Wallenbergare:
300 g malet kalvkött
3 äggulor
3 dl vispgrädde
salt och peppar
Blanda kött, ägg, grädde, salt och peppar till en smidig smet. Smula sönder formfranska på en plåt och vänd biffarna i brödet. Biffarna stekes sakta i smör på svag värme. 
Serveras med potatispuré, små gröna ärtor och lingonsylt (helst rårörd).

Efter maten var det så dags igen för att gå och åter gå. Det verkar som om dessa stora varuhus bara blir större och större.

Till slut så hittade vi precis det skrivbordet som vi behöver för att båda ska få en bra och komfortabel arbetsplats. Problemet var bara att jag inte kom ihåg hur långt skrivbordet kunde vara. Skulle inte vara så roligt om två dm stack ut i dörröppningen och gissa hur många gånger jag skulle gå in i den skivan, just det varje gång jag passerade.

När arbetsplatsen var åtgärdad var det att frossa i alla julsaker. Om man gillar julsaker och att pynta DÅ är IKEA rätta platsen att strosa runt och titta och klämma på sakerna. Dock inte klämma för hårt då kan de gå i kras.

Vi köpte en massa julsaker, ljusslingor, ljusslingor och några ljusslingor till. Några stora hjärtan i ljusnougat/champagne färg. Små hjärtan på rad som glitter och pärlor. Skulle tro att julgranen kommer att gå i nyanserna blått eller lila och silver/ljusnougat.

Nu ligger de inhandlade julsakerna i säkert förvar i en ”liten” blå IKEApåse. Nu ska bara resten av alla gamla julsaker bäras upp och inspekteras.
Vad ska vara framme i år?
Hur ska julgranen se ut?

Vad ska göras för att få en mysig och skön jul och ett glittrande nyår??

Annonser

Lämna en kommentar

Filed under Allmänt, Nyårskalendern

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s