Hotelliv 1

Lovade att jag skulle återkomma på onsdag, men men de har internet uppkoppling på rummen, även en dator i lobbyn. Vilken jag använder.  Försökte en timme och lite mera igår kväll att dra igång internet på vår bärbara, men inte ville den inte.

Efter många om och men hittade vi slutligen fram till hotellet. Men oj vad vi snurrade runt bland alla smågator, bara enkelriktat och gågator. Frågade på en mack och fick en perfekt beskrivning, han beskrev precis hur vi skulle köra och vi hittade rätt direkt.

Väl framme på hotellet så hade de inte kommit någon beställning, men tjejen i receptionen löste det snabbt och raskt. I bilen hit satt vi och skojade om att vi nog skulle få sova på tältsängar i linneförrådet. Men sa illa var det inte, vi fick ett stort fint rum med utsikt över en bakgård och en vacker vägg samt en arbetskran. Kommer bild på utsikten senare.

Efter att provlegat sängen och kollat in lite, var det dags att ge oss ut och leta upp någonstans att äta. Inte fullt sa enkelt, men till slut hittade vi en variant på kina-mat som fyllde våra magar som argt börjat skrika efter mat. Ingen direkt höjdare. Men vi blev mätta i magen och det var det som var det väsentliga.

Snart ska vi ut på stan lite och sedan på skakiga ben besöka tandläkaren.

Annonser

Lämna en kommentar

Filed under Allmänt, Nyårskalendern

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s