Stök och bök och 60 mil i kroppen!

Så kom vi då äntligen ner till skåne. Men uj, det tog sin lilla tid fast klockan knorrade redan halv 8. Vi kom iväg ca 1,5 timme efter planerad starttid och sedan var det några småsaker som skulle göras längs med startsträckan. Typ tanka, kolla luften i däcken med mera. Givetvis glömde vi kolla spolarvätskan. Den tog slut strax söder om Södertälje. Det blev att köra till Sillekrog med en igengrodd vindruta.Efter Jönköping somnade jag och sov sött, vaknade sakta till liv någon mil innan Markaryd. Sedan var det förarbyte igen. Då fick sambon möjlighet att blunda och vila sig lite.

När vi kom fram till en större stad (bara några mil kvar att köra) och tänkte handla några blommor till en julgrupp och gå på toa, var båda toaletterna trasiga i den affären. Det var bara att köra ut vagnen igen och leta upp en mack och göra det som alla gör mellan varven.

Det var verkligen knökafullt på den affären. Med tanke på att de flesta fick sin lön igår och att det är julafton imorgon är det inte så konstigt att det var många människor som kände det stora behovet av att handla just igår.

Väl framme ringde jag mamma och hon sa att sagt på radion att de fått ta till hjälp från polisen i en affär i Lund. Om det sedan var inne i affären eller för att hjälpa trafikanterna utanför, det framgick aldrig.

Idag ska granen kläs, den står fortfarande och ser tom och övergiven ut. En blomstergrupp till föräldrarna ska arrangeras (sambon pysslar just nu med det). Redan ikväll ska vi åka över till dem och sova över till julafton. Mestadels för att det är så svårt att komma upp på morgonen men även för att kunna ge lilla mamsen ett handtag. Om vi sedan sover över till juldagen också, det återstår att se.

Önskar ALLA läsare en

GOD JUL!

Annonser

Lämna en kommentar

Filed under Allmänt, Nyårskalendern

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s