Alla Hjärtans dag med många kramar och gelehjärtan

Idag är det Valentinsdag eller som jag föredrar att kalla den, Alla Hjärtans dag! Idag är det många rosor som säljs likaså många choklad- och gele-hjärtan. Läste idag i tidningen att det var många, många gelehjärtan som paketerats av anställda på Samhall. Samt att Samhall numera har en ny logga för att profilera sig på ett, vad jag förstod mera positivt sätt.

Jag som trodde att solen skulle skina från en klarblå himmel idag, nu när det är den stora kärlekensdag. Men den gömmer sig bakom molnen och väntar säkert in en bättre dag att skina på. Det kom lite snö igår också, men till vilken nytt kan man undra när det är plus-minus noll idag.

Jag satt och väntade vid TV’n igår kväll, för att se vad Anja skulle göra. Om hon skulle lyckas att ta ytterligare en medalj. Hon satsade frisk och hade det hålls hela vägen i mål skulle det inte förvånat mig om hon vunnit, igen. Men istället så sladdade hon ur storslalombanan och gled som en säl nerför. Under stora ovationer från publiken i mål, gled hon i mål, dock på skidor då.

Dock fick vi se en ny stjärna tändas. Maria PH som TV-kommentatorerna envisades att kalla henne, eller Maria Pietilä-Holmner som hon heter, gjorde något stort. Hon lyckades ta en silvermedalj. Det blev en lång väntan i målområdet för att vänta in snabbare åkare från första åket. Men de åkte inget vidare, utan fick sämre tid än Maria. Den som fick bättre tid än Maria var Nicole Hosp från Österrike och blev därmed den första guldmedaljör från Österrike under detta VM i Åre.

Annonser

Lämna en kommentar

Filed under Allmänt, Sport

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s