Bo bestyr

Idag blev det tidig uppstigning! För att vara söndag, tycker jag att 10.00 är tidigt att lämna sängen. Men det fanns givetvis en mycket bra anledning till det. Och det var att bror och svägerskan skulle komma strax efter 12 för att hjälpa till att bära ner samt att transportera en massa saker hemifrån till förrådetsfirman med fyrtornet.

Innan de kom var det många saker som skulle plockas undan och stuvas om. Det mesta hann vi med, men de hjälpte till att plocka och sära på alla kablar till datorer och endel tillbehör för dem. Så som högtalare, subbar, routern, bredbandsmodem och så vidare. Det är alltid fler saker än vad man tror då man börjar plocka med dem.

Sedan var det dags att börja bära, på ett litet nafs var allt nerburet inklusive ett par av farfars gamla stolar, samt lite annat. Även julsakerna blev instuvade i deras grandiosa bil. Vad som inte fick plats var en stor resväska, men den tog vi in min bil.

Efter att allt var instuvat i förrådet tog vi en lång vila på den stora hamburgerkedjan med ett stort M på. Vi satt länge och pratade om ditten och datten.

Brorsönerna som var på Warhammer-kurs hela eftermiddagen hämtade vi upp. När vi ändå hämtade upp dem passade vi på att gå ner i lokalerna för att se vad de höll på med där nere. Och gissa om där var mycket folk, mestadels killar och en och annan mamma. Såg inga tjejer som höll på med just Warhammar, men enligt grabbarna så fanns det tydligen det.

Pojkar, killar och män i alla möjliga åldrar som höll på med att spela spel på olika nivåer. Samt olika spelsorter, några spelade Warhammer andra vanliga fysiska spel av något slag som jag inte sett tidigare. Andra satt vid datorer och spelade någon form att nätverksspel. Även gamla hederliga spelmaskiner av gammalt stuk fanns på plats.

Nu väntar vi på att möblerna som är beställda ska komma. Men de ringde igår och frågade om det gick bra att de kom på tisdag och givetvis gör det det. Så snart kommer vi att få iordning på saker och ting här hemma.

Annonser

Lämna en kommentar

Filed under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s