Nyttig hälsopizza

Nu är pizza nyttig mat. I varje fall vill forskare i USA att vi ska tycka/tro det.

Vad de gjort är att bakat pizza med fullkornsvete och bakat pizzan i hög värme och /eller längre tid i ugnen. Temperaturen i ugnen ska vara 205-290 grader och baktiden mellan sju till fjorton minuter. Detta gör då att antioxidanter frigörs. Samtidigt är det viktigt att degen är väl jäst. I en väl jäst deg kan antioxidanterna öka med 100%.

Sen kan man undra hur nyttig en pizza egentligen är? Men tanke på att de ibland kan drypa av fett av bland annat feta ostar.  För den som vill läsa mera.

Andra bloggar om: , , ,

Annonser

1 kommentar

Filed under Allmänt

One response to “Nyttig hälsopizza

  1. Vi erbjuder hälsopizzor bakade på fullkornsmjöl och magerost 5%

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s