Hockeyns mästare ska snart koras men innan dess startar Allsvenskan

Japp nu är det klart. MoDo gick vidare till finalen i hockey. Fast att de skulle gå vidare sa jag redan innan HV71 och MoDo spelat en enda match. Igår kväll spelade de avgörande om vem som faktiskt skulle gå vidare till finalen. Och som sagt MoDo vann den dragkampen.

Linköping är sedan några dagar tillbaka redan klara för final. De slog ut Färjestad, de regerande mästarna. Linköping har en lite fördel nu eftersom de inte behövde spela så många matcher som MoDo för att ta sig vidare till Elitseriefinalen (Linköping spelade fem matcher och MoDo sju) . Sedan är frågan om de vinner eller förlorar något på det.

På onsdag spelas den första finalmatchen. Matchen går i Linköping. Frågan är hur många matcher som kommer att spelas samt vem kommer att vinna? Jag skulle sätta mina pengar på MoDo, dels för att jag tror på dem i år och att de har bra spelare. Om det skulle behövas spela alla sju finalmatscherna kommer sista och avgörande match att spelas den sextonde april och MoDo har hemmamatch.

Med viss sorgenhet så jag att Malmö trillade ur Elitserien, igen. Men istället lyckades Södertälje ta sig tillbaka till Elitserien i hockey. För den som vill läsa mera. Det finns alltid något man kan vara ledsen över eller glad över.

På långfredag drar så Allsvenskan igång igen. De första matcherna är Brommapojkarna mot Djurgården samt Trelleborg mot IFK Göteborg. Vem kommer att bli Allsvenska mästare i fotboll kommer att dröja en bra bit in på höstkanten innan vi vet vilka de är. Allsvenskans sista omgång kommer att spelas den tjugoåttonde oktober.

Läste i tidningen idag att de höjt priserna på säsongskorten men fansen köper ändå. Läs mera här!

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Annonser

Lämna en kommentar

Filed under Allmänt, Sport

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s