Sex års väntan – nu äntligen är det dags igen!

Idag snöar det, lite vitt trillar fortfarande ner. Men det har kommit cirka fem centimeter blötsnö. Men den kommer inte att ligga kvar, både antar jag och hoppas, det är ungefär tre plusgrader och då bör snön vara borta innan kvällen. Det överraskande snöfallet i natt har gjort att det blivit en del avåkningar.

Gårdagen blev en skön och lugn tillställning. Bara vara hemma och njuta av att inte göra något, blogga lite, titta på TV. Min genom tidernas favoritfilm sänder i ettan igår eftermiddag, Lawrence of Arabien. Med Peter O’Toole i huvudrollen. En lång film med tro det eller ej mycket action för att vara i ökenland, kamerritter och mycket, mycket mera. Om du inte sett den se den.

Det spelades ishockey igår kväll, igen. Denna gången vann Linköping. Så ny står det två ett till Linköping, men jag tror fortfarande på MoDo. De kommer igen. Läs mera om matchen här.

Det gick bra för de svenska tennisspelarna i Göteborg också. De slog ut Argentina i semifinalen. Läs mer här! Så nu är Sverige klara för kvartsfinal i Davis Cup. Det är sex år sedan Sverige var i semin i DC. Semifinalerna spelas den tjugoförsta till den tjugotredje september. Sverige kommer i semin att möta USA, den andra semin spelas mellan Ryssland och Tyskland.

Fotboll har även spelats i helgen. Mitt favoritlag över alla andra MFF spelade ett ett mot IFK Göteborg, synd det. Men det kommer många, många fler matcher. Just nu är det en rolig tabell att titta på ändå. Överst ligger nykomlingen Brommapojkarna, men de är också det enda laget som vunnit sin match alla andra har spelat oavgjort. Men visst det har bara spelats tre matcher ännu. Vi får se hur tabellen ser ut efter en full omgång.

Svenska mästare i basket är för åttonde gången Plannja.

Andra bloggar om: , , , ,

Annonser

1 kommentar

Filed under Allmänt, Film och TV, Sport

One response to “Sex års väntan – nu äntligen är det dags igen!

  1. Jag igen, Ja den filmen är ett litet guldkorn bland alla sandkorn.Skaplig action bland sand och kameler med.
    Men en skön hemmakväll är en lisa för själen ibland. Man behöver det i det allmänna bruset som väller över oss. Jag håller på Djurgården,,av födsel och ohejdad vana..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s