Efterlysning!

Någon som har en skruttig stuga att hyra ut året runt, eller känner någon som har det. Eller vet var man kan söka det på nätet.

Börjar sakna att någonstans att gå runt barfota i daggvått gräs. Eller att på odla lite. Eller bara för att vara och koppla av.

Helst någonstans i närheten av Stockholm, cirka en timmes körväg från city är max avstånd. Men det innebär att det är en stor sektor och något borde det finnas.

Annonser

2 kommentarer

Filed under Allmänt

2 responses to “Efterlysning!

  1. Jaha du vill ut till landet eller snarare naturen,Svensk stuguthytning googla det så hittar du nog,Synd du bor så långt bort Småland är fullt av gamla hus med natur ja för all del det är ju större delen av Sverige med, Strängnästrakten kanske. Ja hoppas du hittar något för dig,Man kan ”byta bostad” med någon bor du centralt kan det vara eftertraktat alltså byta bostad någon vecka eller 2 eller 3 läste om det Vet att man gjorde sådant när vi var små.Vi bytte med Öland då Vi bodde i Stureby (uppväxt där) det vet du nog om du bor i stora staden det var utmärkt minns jag. Lycka till

  2. Vill ha något eget att åka till på helger och vackra dagar. Utedass och kallt vatten och med en utedusch där vattnet förhoppningsvis är lite varmt.
    Både jag och sambon känner samma behov av att hitta ett litet torp som behöver oss. Eller om det var vi som behöver det.
    Vill inte byta för några veckor, utan vill hyra något året om eller köpa något av billigare slag. Hittade ett på hemnet.se igår men det låg lite långt bort, tyvärr.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s