Många långa mil

En liten pingvin idag igen!

Morrgan 4

Japp, precis så är det. Livet är underbart!

Hemma igen efter ett besök i ett somrigt skåne.
Redan klockan tre ringde klockan i morse, det är tidigt mycket tidigt. Men vi kom iväg och var uppe vid mitt på dagen. Nu är vi trötta och ska snart inta ryggläge många långa timmar innan det är dags att återigen sätt oss i bilen för att köra upp till staden med den för det mesta brinnande bocken i juletiden.

Vi har hunnit med en sak till idag, nu är vi ägare till tre bilar det vill säga en för mycket. Vi var och hämtade den nya bilen nu i kväll och var sedan ute och ät med bror med familj för att fira. Den som blir ”för mycket” är redan såld, men först ska den rekondas och göras fin så att den nya ägaren blir glad.

Nu är jag helt slut för idag och säger god natt till alla där ute!

Annonser

3 kommentarer

Filed under Allmänt, Bilar, Serier

3 responses to “Många långa mil

  1. Åhå så det blev en ny bil nu då! Så roligt hoppas den går bra nu bara då.
    Vad blev det?Tre bilar hmm..akta dig för miljöpartisterna de smyger i buskarna,Får väl krupp om de hör du har tre bilar,Sen hörde jag en underbar historia (men nu är locket på) Det har visat sig efter en undersökning att etanolen som vi skall tanka miljövänligt med och dessutom får 10.000 i bidrag till bil för om vi köper den är ”SKITIGARE” än vanlig bensin. Man kan ju skratta läppe ur led åt dem. De var synnerligen förvånade men det hade INTE UNDERSÖKTS bara antagits vara bättre. Sverige i ett nötskal.Va ska bror duktig säga nu då? Kan man undra men huvudet är stoppat i sanden antar jag om den är tillräckligt miljövänlig förstås

  2. Det blev en Mitsubishi Grandis, en rysligt stor bil men underbar att både köra och åka i. Bilen som blev för mycket har vi redan sålt, men inte lämnat ännu eftersom den måste städas först.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s