Barn, barn, barn

Är man vid sina sinnes fulla bruk om man tar sin fyraåriga barn med sig och cyklar Vättern Runt? Jag tycker att det låter helt vansinnigt. Men detta hände i helgen då Vättern Runt genomfördes.

Det var ett par som genomförde loppet med sin dotter i en specialbyggd cykel där flickan satt längst fram. Flera gånger försökte funktionärer och ambulanspersonal att övertala paret att bryta men det lyckades de inte med. De skulle bara tvingat föräldrarna av banan och inte tillåtit dem att fortsätta med barnet. Nu ska tävlingsledningen försöka diskvalificera paret. Det hoppas jag att de lyckas med. Läs mer om detta här.

Den golfspelande Tigern har blivit pappa. Det är Tiger Woods som blivit pappa till en dottern som föddes i måndags morse. Tigers svenska frun Elin och barnet mår bra. Läs mer här. Frågan är om det är en blivande stormästare som fötts. I vilket fall som helst många grattis till Tiger, Elin och deras dotter som ska heta Sam Alexis.

Nu har Roddan gift sig igen. Det är nog många med mig som kommer ihåg ”I’m sailing I’m sailing” som framsjöngs av en raspig röst, det var Rod Stewart den nu sextiotvååriga rockstjärnan. Nu har han gift sig igen för tredje gången. Det är Penny Lancaster, som är tjugosex år yngre än sin make, som stod som brud. Rod och Penny har varit ett par sedan 1998 och har en som på ett år tillsammans. Alastair Wallace, paret son, är Rod Stewarts sjunde barn hans första barn föddes 1964. Läs mer här.  Ja vad ska man säga om denna mannen merän att jag hoppas att han funnit kärleken nu och att de får leva länge tillsammans.

Annonser

10 kommentarer

Filed under Allmänt, Musik, Sport, Traditioner

10 responses to “Barn, barn, barn

 1. Hoppas dom blir diskade! Galna människor! Roddan ja 🙂 Han gillar jag…..kram

 2. Tja, barnet är nog van, såg en pappa som sprang Göteborgs Varvet med sitt barn i barnkärra, sån där som man kan springa med. Jag vet int e, om detta är annorlunda är naturfolk, som har sina barn med sej överallt.
  Vår yngste som cyklade själv Siljan runt första gången som 8-åring, fast då tog det några dagar. Helt frivilligt 😉

 3. Mia

  Hannele – Om ambulanspersonal säger åt föräldrarna så är det nog dags att låta barnet slippa, även om han/hon vill själv.

  Små barn vet inte alltid sitt eget bästa, det är därför de har föräldrar.

 4. Finns föräldrar som tror att de gör barnet en tjänst genom att låte det följa med precis överallt!
  Helknäppt tycker jag…

 5. Hej Akson, Ja det där tror jag inte är så jättebra för ett barn faktiskt. De kunde väl ordnar barnvakt tycker man i stället.
  Tigern ja ett vackert exemplar av den manliga sorten, Så har han en vacker svenska som moatjé också.
  Och Rod alltså 7 barn nu. Han verkar satsa på ett helt fotbollslag tydligen. Men han har väl råd antar jag.är du bra nu ordentligt från din förkylning du hade ett bra tag inte hört nåt om det men varit lite frånvarande som du vet,,

 6. Mickael

  Tog barnet någon skada eller handlar allt bara om ett gäng kärringar som blir upprörda av ingenting?
  Klart att man kan tycka att det var olämpligt om man läser tidningen, men ger de en korrekt bild eller vill de bara sälja lite nummer med hjälp av moralpanik?

 7. Ambulanspersonalen blev nog paff och överraskad, om barnet inte grät, fanns det nog ingen anledning att lägga sej i..
  Jättevanligt att ha barn i en liten kärra framför cykeln, många cyklar till jobbet varje dag med sina barn.

 8. Läste också om den kraftigt nedkylda ungen som (enligt vår tidning) hade smugglats upp på cykeln efter det att föräldrarna startat i Motala. Eftersom man inte hade släppt iväg dem med barnet på cykeln redan vid start. Då vet man ju att man gör något tokigt….Stackars lilla unge – och vad hade han/hon för behållning av det hela????

 9. Man blir ju rädd.. Varför gör man så som förälder? Varför går det prestige i precis allt…. kläder? Aktiviteter, leksaker och nu då… vad vi hittat på med vårt barn… Nästa steg.. är det att ha barnet på ryggen i bärredskap vid marathon kanske?

 10. curlingmormor

  Tycker att det är väldans oansvarigt att ha med sig sitt lilla barn på en sån cykeltur. Var och kikade på vårruset och då var det unga mammor som sprang med barnvagnen framför sig, helt hysteriskt, det var ju människor som snubblade över barnvagnen och som blev påkörda av barnvagnen. Hur galen får man bli?????
  Kramizzzz

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s