Eventuellt nytt boende

Snart ska vi sätta oss i en varm bil för att åka och titta på en lägenhet. Redan igår var vi och körde runt i omgivningen för att skapa oss en uppfattning om läge, ljud med mera. Vi kom fram till att det inte var ett så särskilt bra läge men kanske om nu lägenheten ser kanonbra ut på insidan och om det går att pressa ner priset.

Annars bor vi kvar där vi bor. Här vet vi vad vi har och vad det kostar. Lägenheten vi ska titta på har dubbelt så hög månadsavgift, inget bra alls.

Sedan är det nästa aspekt, ska vi bo kvar i stan eller flytta ner till Småland eller någon annanstans. Eller varför inte köpa greve Draculas slott, det kostar bara en halv miljard 😉 Lite väl dyrt och så ligger det inte i Sverige och vem vill bo i ett stort gammalt dyrt slott. Det blir till att börja med att se om vilken uppvärmningsform som är lämplig bergvärme. Skulle tro att olja och direktverkande el är lite i dyraste laget. ”Annonsen” om att Greve Draculas slott är till salu finns här. 😉

Annonser

5 kommentarer

Filed under Allmänt, Boende

5 responses to “Eventuellt nytt boende

  1. Det finns billigare slott närmare 🙂

  2. Filifjonkan tittar in skakar regnet av paraplyet. Snyter sig tar av gummistövlarna säger Hej Akson,
    Hördu du skall du flytta så köp dig ett litet hus i Småland för billig peng ex 400.000 får du en kanonfin kåk för. Priserna ligger rätt här nere i mindre byar eller småstäder.Kanske finns det nåt i Skåne för er du hade väl föräldrar?? där nere eller nåt?Fast jobb får man ta med sig…eller jobba hemma??

  3. Det är kul att titta på nytt boende, även om man kanske inte är 100 på att man vill/ska flytta…

  4. Om läget är sämre och avgiften högre är det kanske bättre att avvakta… Själv är jag inte mycket för att flytta och i skrivande stund har vi bott 23 år i vårt hus!

  5. onsdag morgon: Godmorgon på dig.
    Hur går det är ni runt och tittar igen? Kör försiktigt hur och hur så hörs vi!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s