Att styla tar på krafterna

Nu sitter vi framför TV’n och tittar på Den gröna milen på trean, vet inte hur många gånger jag sett denna kanonfilm med bland annat Tom Hanks. Kan verkligen rekommendera denna filmen fast boken är ännu bättre.

Nu återstår bara ett rum till att fixa till inför morgondagen. Vi har varit så hurtiga och snyggat till sovrummet, toaletten, köket samt hallen. Tagit bilder vi inte tittat på ännu, men eftersom varje rum har ett kartong med saker som plockas undan och fram så bör det fungera ganska enkelt om mäklaren inte skulle gilla bilderna eller anse att det saknas någon vinkel.

Mitt i alltihopa då jag skulle ringa mina föräldrar i Skåne då vi vilade lite efter det att vi ätit rester från frysen. Då vägrade telefonen att fungera det resulterade i att jag fick plocka fram den gamla telefonen som sitter fast med sladd. Det var ovant att till och med slå numret eftersom alla telefon nummer ligger i telefonboken i den lilla bärbara saken. Slutligen fick vi ordning på allt och vi kunde sedan åter sätta igång och fixa det sista.

Till morgondagen återstår bara ett rum, men det största rummet det kommer att ta sin lilla tid men klara kommer vi att bli. Förhoppningsvis kommer bilderna att bli kanonbra och solen kommer att skina från en klarblå himmel. Allt kommer bara att flyta på, det hoppas jag i varjefall. Hur verkligheten kommer att se ut återstår att se i morgon.

Annonser

4 kommentarer

Filed under Allmänt, Boende

4 responses to “Att styla tar på krafterna

  1. Verkligheten överträffar alltid dikten så det blir perfekt!
    God natt!

  2. Hej Akson.
    Gudars så duktiga ni varit och jobbat på. tror också det går som på räls med det hela hoppas det i alla fall. Håller förstås tummarna med, Men vila dig lite emellanåt lätt att glömma..

  3. Ja det är mycket att fixa med om man ska byta bostad! Det blir säkert kanon 🙂

  4. Lycka till med både bostadsbytet och semestern! Önskar dig en massa sol och värme..kramar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s