Det ser ut att bli fint idag!

Äntligen var vi då nere i vårt älskade skåne. Men det är inte bara vi som är här det kryllar av folk över allt.

Efter att suttit i kö på motorvägen för ett beläggningsarbete mellan Gränna och Jönköping i cirka en timme vara vi nere hos mina föräldrar och lämnade av kartongen med VHS-band samt den platta skärmen till datorn lite tidigare än vad vi trodde. Efter att gått runt och tittat på vad som de gjort och pratat en timme var det dags att ge sig av igen.

Bröderna Grus – brors pojkar – som är hos farmor och farfar denna veckan var också glad över att se oss och var stolta som jag vet inte vad då de var med på rundvandringen. De berätta om vilka katter som fått ungar, hur många de fått, hur de såg ut med mera. De blev hur glada som helst då jag sa att vi skulle försöka hälsa på dem på lägret, men att vi troligtvis inte kommer att hitta dem. Men det verkade som om att bara vetskapen att vi skulle hälsa på dem räckte.

När vi väl kommit fram och det viktigaste var uppburet somnade jag på sängen med kläderna på och vaknade först två timmar senare. Sambon borstade tänderna och packade upp lite innan insomnandet.

Jag vaknade vid halv tolv igår och begav mig till bilen för att inhandla frukost. Det var så mycket folk i den lilla affären att skohorn hade varit bra att ha för att ta sig fram 😉 Det enda de inte hade var bröd så en tur till bageriet blev också nödvändigt. Hemma igen var det frukostdags fast klockan var över tolv.

Efter att vilat lite tog vi en runda med bilen och till slut så blev vi hungriga och vi stannade i det närbelägna samhället med anor från långt tillbaka. Där åt vi en god skånsk äggakaka med bacon och hemmagjorda rårörda lingon. Det var hur gott som helst och vi blev mätta.

Idag blir det nog en lite mera hemmadag. Jag ska läsa lite i boken som jag började med igår kväll och så är det dags att installera den nya routern också. Om det inte inträffar några missöden ska monterandet och installerandet av routern ta cirka tio minuter.

Annonser

1 kommentar

Filed under Allmänt, Mat, Resor

One response to “Det ser ut att bli fint idag!

  1. Hej och välkomna hit till världens bästa landskap;-))I dag regnar det i alla fall hos oss men då passar det bra med en spännande bok. Var nere om på biblan och lämnade tre böcker och lånade lika många till. Är ganska utgallrat just nu på vårt bibliotek…
    Ha en fin dag!
    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s