Tidig morgon eller sen natt?

Klockan är mitt i natten och jag kan inte sova. Antingen är det för varmt eller så fryser jag, det blir aldrig lagom. Sedan orkade jag inte ligga och lyssna på sambons snarkningar denna natten, de hördes tydligt trots att jag proppat in öronproppar.

Igår, lördag, hände inte särskilt mycket här hemma med packningen. Vi tog en vilodag för att vi kändes oss lite krassliga båda två. Istället åkte vi till det stora förrådet, med en fyr, för att tömma blien på lite saker inför flytten. Samtidigt hämtade vi ett par högtalare till svägerskans fest nästa helg.

Med högtalarna i bilen åkte vi till bror med familj och lämnade dem och blev genast inbjudna för att se bilderna från lördagens första lopp, Riddarfjärdsimmet. Han hade varit duktig bror och simmat som en delfin i vågorna på under 45 minuter på den 12 kilometer långa banan. Eftersom jag var kaffesugen så fikade vi hos dem innan vi åkte vidare för att handla på den blå-vita affären.

Hemma igen blev det filmtajm med ”Lilla kycklingen”, jo det är en barnfilm, det var ungefär vad vi orkade med. Filmen är sisådär bra.

Hur det gick för bror på Midnattsloppet vet jag inte, men vann gjorde han inte eftersom en marockan vid namn Abdallah Lamghari vann på tiden 30 minuter och 4 sekunder. Läs mer om loppet på DN eller Midnattsloppets hemsida.

Annonser

10 kommentarer

Filed under Allmänt, Boende, Film och TV, Flytta, Sport

10 responses to “Tidig morgon eller sen natt?

 1. Shrek som visas i dag är också en barnfilm men den är väldigt bra. En ironisk underton som vuxna förstår finns men det gör den bara bättre!
  Ha en bra söndag!

 2. Shrek är verkligen en bra film fast det ska föreställa att det är en barnfilm. Undrar om den tredje Shrekfilmen som gått upp på biograferna nu är bra eller inte? Tyckte att den andra filmen var lite si så där.

 3. Miss Terious

  Ice Age är jäkligt rolig. Både ettan och tvåan. Passar vuxna som vill få sig ett rejält skratt. 🙂
  Kram!

 4. curlingmormor

  Uschamej, detta snarkande är inte roligt, törs nästan inte prata om det, men gubens snarkande har blivit bättre, varför fattar jag inte, eller så är det lugnet före stormen Iiiiiiiiiiiiii!!!!
  Kramizzzz

 5. Kanonbra film Ice Age, förresten både ettan och tvåa är kanonbra. Skrattkanoner!
  Titta på Happyfeet! Den var kanonrolig. 🙂

 6. Visst är det träligt när det blir en ”vakennatt”? Det händer mig också med jämna mellanrum. Hoppas du kunnat sova nu istället, kram

 7. Öronpropparna har räddat makens liv många gånger (han snarkar förfärligt!) men vakennätter drabbas man ju av titt som tätt ändå tyvärr, kramis!

 8. Miss Terious

  Tack för tipset. 🙂
  Ha en kanondag!
  Kram 🙂

 9. Det var mycket simmansde och springande..

 10. Ibland pallar man bara med en barnfilm…eller en Kalle Anka-pocket…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s