Prövning och provning!

Nu är Carro igång i Osaka. Det går bra för henne och om hon forsätter i den takten kommer hon säkert att uppnå sitt mål, nämligen att slå sitt personliga rekord.

Första grenen i sjukampen 100 meter häck sprang Carro på 13,15 sekunder, samma tid som i hennes rekordsvit från VM i Paris. Andra grenen, höjdhopp blev det även där personligt rekord för Carro. Hon hoppade 1,95 meter, även detta resultatet ligger över rekordsviten från Paris. Tredje grenen kula stötte Carro 14,81 meter. Det är 62 centimeter längre än hennes rekordserie i Paris. Dock ligger Carolinas personbästa på 15,05 meter. Mer om Carolinas resultat gren för gren i DN.

Idag återstår 200 meter. Carros personbästa är 22,98 sekunder detta är också hennes resultat från Paris VM.

Dagens resultat innebär att Carolina leder tävligen med 79 poäng före någon annan, samtidigt som hon ligger 59 poäng över rekordsviten från VM i Paris. Läs mer om Carros framfart i Osaka i DN och/eller SvD.

Annars händer det inget mer här än att vi under förmiddagen packat tre kartonger. Allt som stod i överskåpen är nedplockade och det mesta är också nedpackat. Nu börjar vi redan göra oss i iordning inför kvällens begivenheter.

Fast innan dess ska vi åka inom Centralen och lämna av våran packhjälp där för hans hemfärd till vad han säger är Sveriges framsida.

Annonser

2 kommentarer

Filed under Allmänt, Flytta, Sport

2 responses to “Prövning och provning!

  1. curlingmormor

    Carro är en riktig kämpe, egentligen är jag inte så intresserad men även jag har nu suttit och kikat på tv, nog är det spännande alltid och de är ju så in i vassen duktiga.
    Kramizzzz

  2. Miss Terious

    Carolina är något utöver det vanliga. Vilken tjej! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s