På plats och uppkopplad!

Nu har jag äntligen fått igång bredbandet, men inte var det enkelt, givetvis skulle det krångla lite men till slut fick jag ihop det.

Inte har det gått fort att få igång TV eller bredbandet, först igår kväll kopplade vi in TV’n och tittade på den. Vi har klarat oss utan TV sedan torsdags och det har gått hur bra som helst, fast jag har noll koll på hur det gått på VM i friidrott i Osaka. Men det har känt så oviktigt att veta det.

Fortfarande är vi trötta och det känns i hela kroppen att vi flyttat. Strax innan halv nio i torsdags morse kom flyttkillarna. De började med att gå runt och kolla in läget och samtidigt plocka ner tavlorna. Därefter satte de igång att bära kartonger, de tog två kartonger på ryggen och gick mycket imponerande att se. När klockan var kvart i elva var lastbilen full och de tog en rast vilket gav oss en andningspaus också.

Då klockan närmade sig halv tolv var vi på plats i nya lägenheten då var redan flyttkillarna där beredda att bära igen. Fast denna gången slapp de springa så mycket i trappor eftersom vi numera har hiss. 😉

Svägerskan kom med mat till oss och hjälpte sedan till att plocka upp de mesta av sakerna som hör hemma i köket. Det var skönt att få lite hjälp med det och känna att ett rum är lite färdigt.

På fredagen var vi och hämtade lite som blivit kvar och igår var bror med och tog ner lampor och tömde det lilla förrådet. Idag ska vi tillbaka till lägenheten och ta ner kökslampan som man behövde en mejsel till för att den skulle ner. Antar att det blir en tur till tippen också eftersom det finns lite kvar i förrådet som ska dit.

Städningen är redan avklarad det är otroligt skönt att slippa den jobbiga flyttstädningen, det är värt att betala för att slippa.

Just nu har vi kartonger överallt känns det som. Jag försöker att plocka upp några kartonger varje dag för att bli klar någongång.

Det bästa med den nya lägenheten är att allt är större och så mycket fräschare. Jag säger inte att nu flyttar jag aldrig mer även om jag gärna skulle vilja göra det.

Annonser

4 kommentarer

Filed under Allmänt, Boende, Flytta

4 responses to “På plats och uppkopplad!

 1. Visst är det skönt att slippa städningen när man flyttar. Hoppas ni kommer att trivas riktigt bra i er nya lägenhet. Det är ju inte helt fel att få större plats och att allt är fräschare! Jag skulle vilja ha ett större kök men trivs för övrigt superbra så någon flytt är inte aktuell just nu.
  Ha en skön söndag i ert nya hem!
  Kram!

 2. curlingmormor

  Vad skönt för er att vara på plats och få packa upp i sin egen takt, finns ju ingen anledning att stressa på, ni lär ju bo här ett tag vad jag kan förstå hi hi.
  Bussig svägerska du har som hjälpte till med upp-packningen.
  Kramizzzzz

 3. Tittar in och önskar dig en bra, ny vecka! Lycka till med flyttlådornas minskning i antal;-))

 4. Härligt att ni är på plats och lycka till i nya lägenheten!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s