Äntligen hemma!

Igår kväll kom vi hem igen. Det blev en lång färd genom ett regnigt och grått land. När vi kom hem regnade det inte, det var väldigt skönt att kunna bära in alla saker utan att de blev blöta.

På söndagen blev det en skön runda med kameran. Vi körde ut till övningsfältet och ett tu tre var vi omringade av tre nyfikna hästar. Sambon blev nästan lite rädd men eftersom jag är uppvuxen med dessa ståtliga djur och har lång vana att hantera hästar fungerade det bra. Hästarna blev väldokumenterade av oss båda och det kommer snart bilder på dem.

Därefter styrde vi kosan mot Skånes största vattenfall, Hallamölla. Det var mäktigt att se och höra. Det var hur vackra färger som helst, många röda vackra lönnlöv som speglade sig i vattnet och det luktade höst.

Efter så mycket frisk luft var vi båda trötta och hungriga så vi stannade till på den lokala pizzerian och blev mätta och belåtna. Hemma igen stöp vi i säng för att vila ett tag innan det var dags att påbörja packningen.

Måndagen började tidigt med att äta frukost och plocka ut för bära ner till bilen. Anledningen till att åka tidigt var att de ska byta stammarna vilket givetvis skulle ske denna veckan.

Vi fick en skön tur ner till en av landets mest södra städer där sambon var på besök hos ögonläkare för att operera ögonen. Vi stannade till vid hamnen nedanför Ale stenar för att fika lite och njuta av solens varma strålar.

Innan vi lämnade Wallanders stad passade vi på att tvätta bilen och inhandla nya torkarblad (vilka var för små då vi skulle byta på uppvägen). På uppvägen stannade vi och sov över hos mina föräldrar innan vi dagen därpå fortsatte norrut.

Jag hade hoppats på att vi skulle få fint väder på hemvägen men redan vid fem-tiden på morgon då jag var uppe och vankade runt hade det redan börjat regna och som sagt detta höll i sig många mil.

Idag har det hänt ganska mycket fast mycket har mestadels varit småplock. Två taklampor har blivit uppsatta och lyser så fint. Tre bordlampor är monterade och på plats. En massa saker har blivit undanplockade och blommorna har blivit ansade.

I morgon kommer vårt nya stora fina köksbord och det ska bli underbart.

Annonser

3 kommentarer

Filed under Allmänt, Bilder, Boende, Foto, Resor, Väder

3 responses to “Äntligen hemma!

 1. Minns när jag badade i vattenfallet vid Hallamölla. Vi var där på läger och en tvävling gick ut på att ta sig över med ett rep. Naturligtvis blev det också bad;-))
  Ha en fortsatt fin kväll!

 2. curlingmormor

  Händelserika dagar ser jag. Ser fram emot bilderna på hästarna, tycker att det är så otroligt ståtliga djur.
  Kramizzzz

 3. God förmiddag på dig Akson. Ser att du också varit borta ett par dagar.Ombyte förnöjer. Jaha du var vid Ales stenar med (nedanför skrev du) Det är mysigt där. Kul att ni fått ordning på lampor och lite jox då samt hoppas ditt nya köksbord passar in bra nu då. Kommer och fikar hos dig vid ditt köksbord endera dagen…fnissar,, Jamen så får vi hoppas vi slipper regn idag en timme i alla fall här regnar det sen i morse tidigt..Hade det jättemysigt i Malmö nya affärer och lite utflykter och nytt folk.Samt son och sonhustru och sist men inte minst Lakris katt
  Ha det bra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s