Relaxa med eller utan kamera

Nu är hotell bokat i stora staden i söder. Det var så himla strulat att boka per dator idag så jag tog till telefonen för att genomföra bokningen. Hoppas nu bara att sambons ögonoperation på måndag går bra och att allt annat funkar så att det blir några dagars avkoppling.

Kameran kommer givetvis att följa med så jag hoppas att det blir hyfsat väder någon dag. En av dagarna kommer vi troligtvis att förlägga i det lilla sydöstliga näset som delas av en lite kanal. Den vridna huskroppen är alltid kul att fotografera samt den långa bron till kontinenten. Det finns även ett gammalt slott som ligger i staden tillsammans med en massa parker.

Är det dåligt väder är det inget roligt. Då får det bli en dag i relaxavdelningen med en stor paraplydrink eller liknande.

Annonser

2 kommentarer

Filed under Allmänt, Bilder, Foto, Resor, Väder

2 responses to “Relaxa med eller utan kamera

  1. Filifjonkan igen.
    Hoppas ögonhistorien går lätt och bra ,,roligt du tar med kameran så kan vi se den snurrige, Den finns i en webbkamera med om du vill se den Men var det strul på nätet idag lät som fler haft det förut.
    Ja huvudsaken det ordnar sig på slutet

  2. Det går säkert bra med din sambos operation. Min mamma ser redan betydligt bättre och är väldigt nöjd. Bra resmål ni har valt! Nu hoppas vi bara på fint väder så ni kan se huskroppen och bron klart. Lite dimma och så är de borta!
    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s