Den vilda jakten på glödlampan

Vilket gråväder det varit idag. Regnet har nästan hängt med sina droppar i luften. Den råa kalla kylan har bitit lång in i märgen. Ändå envisades vi med att ut och ta bilder idag.

Jag känner lite stress/press inför nästa onsdagsmöte på då vi ska lämna tolv till tjugofyra bilder i temat glödlampor. Efter att ha funderat och diskuterat fram och tillbaka kom vi fram till att vi skulle åka någonstans där de har många glödlampor. Var har de det där man relativt lätt kan fotografera dem. Jo, i elbutiken har de men jag tror inte att de skulle bli så glada om man kom in med kamera och undrade om man fick fotografera deras glödlampor. Så vad göra?! Då kom jag på den geniala idéen att på tippen det vill säga Återvinningsstationerna har de kärl för just glödlampor.

Sagt och gjort vi åkte till närmsta tipp och plåtade glödlampor i den nästan obefintliga ljuset. Vi kom båda hem några roliga bilder men också många gråa och trista. Se en av mina bättre på min fotosida.

Redan då klockan var strax efter femton var det mörkt ute eller i varjefall nästan. Det var bara att ge upp för igen av oss var särskilt intresserad av att leta fram stativ med mera för att kunna fotografera i mörkret. Så det blev en tidig kväll och förhoppningsvis släcks läslampan tidigt ikväll också. Jag är trött och behöver sova och sova och så sova lite till.

Annonser

1 kommentar

Filed under Allmänt, Bilder, Dagens Foto, Foto, Utställning

One response to “Den vilda jakten på glödlampan

  1. Hmmm, det verkar ju inte alls konstigt att man fotograferar på tippen… Men idén var bra och fyndig så lycka till!
    Kram och god natt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s