Sport och spel

Nu börjar vi bli redo för att bröderna Brothers, mina brorsöner 12 och 14, ska komma. Det är undanplockat och dammsugaren har även fått jobba för att dammråttorna ska försvinna. För en liten stund sedan då jag stod i duschen ringde 12 och undrade vad de skulle ha med sig. Sambon svarade att kallingar, något att sova i samt tandborste var det minsta. Tydligen ville han även ha med sig morgonrocken, antar att han ska gå och skräpa i den hela helgen.

Bror hade frågat sina söner i slutet av veckan vad de ville göra. Det enda de vill göra är att spela Mah-Jong så vi kommer att spela det med dem och kanske något annat spel också. Jag vet att 14 är förtjust i Wallstreet och det var länge sedan vi spelade det. Det återstår att se vad det blir av det hela.

Jag ska även se lite sport på TV. Tidigare idag åkte vårt unga svenska skidhopp, Charlotte Kalla, in på en andra plats i tio kilometer klassiskt masstart, trots att hon vurpade. Det var hur spännande som helst på slutet. Eftersom det inte har helt klart vilken placering hon skulle sluta på. Det kommer att bli spännande i morgon då Tour de Ski avslutas. Det återstår bara en sträcka då, men inte vilken sträcka som helst.

Klockan tolv i morgon söndag ger sig damerna ut i jakten på slutvinnaren i Tour de ski. Den avslutande etappen är en jaktstart över nio kilometer där den sista delen av spåret är förlagt till en slalombacke. Den som kommer först upp för backen är slutvinnaren i Tour de Ski för detta året. Backen de ska uppför är två komma nio kilometer lång och höjdskillnaden är 420 meter. Herrarna ska också upp för samma backe men åker en kilometer mer innan de ska ta sig an backen.

Annonser

3 kommentarer

Filed under Allmänt, Spel, Sport

3 responses to “Sport och spel

  1. Ni får gå och skräpa i morgonrock hela gänget! Tonåringar, speciellt pojkar, har oanade talanger!
    Ha en trevlig helg!

  2. curlingmormor

    Ha det så trevligt i helgen nu, och lycka till i spelens värld och kanske går det bättre om man spelar i morgonrock!!!!
    Kramizzzzz

  3. Hoppas att ni spelat ordentligt nu och att ni såsar runt i morgonrock fortfarande. Det är skönt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s