Med en Lamborghini i garaget

Idag stannar jag hemma. Vaknade vid tvåtiden i natt och kunde konstatera att jag hade något vansinnigt ont i ena höften, där ska jag inte ha ont men det hade och har jag. Detta gjorde att jag mitt i natten fick ta en omgång smärtstillande vilket bara har hänt en eller två gånger tidigare. Sedan tog jag ställning till om jag skulle jobba eller inte idag. Jag kom fram till att det är jag som har ansvaret för min kropp och det kändes inte rätt att gå och jobba då.

När klockan ringde vid åtta i morse var det bara att gå upp och ringa min koordinator och tala om hur det låg till. Sedan invänta att klockan blev tio för att meddela arbetsplatsen att jag inte kommer idag.

Nu hoppas jag att det blir bättre över helgen och att jag kan jobba återigen på måndag. Det återstår att se hur det blir med det. I vilket fall som helst ska jag inte pressa mig att göra något som inte känns rätt.

När jag var uppe i natt regnade det och snöade men inte på samma gång. Det regnade en stund sedan trillade det ner stora tunga lovikavantar av snö. Det fanns inte ett spår kvar av snön i morse då jag gick upp. Istället skiner solen och försöker locka ut mig. Men jag ska ta det lugnt idag och inte ut och vandra med kameran.

Läste och hörde på TV att det skulle bli ett ordentligt oväder över Skåne och Västkusten igen. Kommer inte ihåg hur många oväder som redan drabbat detta område. Såg bland annat att det kommit ganska mycket snö i området där mina föräldrar bor. Men jag tror att de klarar sig ganska bra. De har ett stort spritkök med två gaslågor samt att de har en stor Lamborghini.

Lamborghini från Bilsalongen 2006

Nu är det så att detta sportbilsmärke också tillverkar traktorer. Det är en sådan som pappa köpt. Han tycker att det är ganska roligt att skämta om just detta att han har en Lamborghini.

Såg att SMHI har utfärdat en Klass 1 varning denna gången, över hela södra Sverige. ”En klass 1-varning innebär vindar på över 21 meter i sekunden, och viss risk för störningar i samhällsfunktioner som till exempel att grenar och träd knäcks och påverkar trafiken.” från SvD

Annonser

5 kommentarer

Filed under Allmänt, Bilar, Boende, Jobbet, Väder

5 responses to “Med en Lamborghini i garaget

 1. Vilken otur men man ska lyssna på sin kropp! Det finns ingen som tackar en om man kör slut på sig själv! Njut nu av dagen och ta det lugnt i stället!
  Kram!

 2. Jag har läst dina inlägg bakåt och jag tycker du är väldigt duktig med din arbetsträning. Jag har själv lite erfarenhet om hur det kan vara. Huvudvärken kan kanske vara en slags anspänning. Hjärnan reagerar ju på allt nytt och själv blev jag klippt slut av en timme på praktikplatsen. Eftersom jag är bipolär var det också på håret att jag triggade igång ett manianfall i början. Så funkar stress och anspänning på mig.
  Det är bra att du inte pressar dig nu. Ta det i din takt och lyssna på signalerna, dom har alltid rätt.

  Hoppas din värk är bättre.
  Kram 🙂

 3. Neny

  Haha, om det ändå vore sportbilen.. 🙂 Min farmor brukar säga att hon minsann har en Picasso på väggen i hallen. Dvs en bild av honom… 😉
  Hoppas värken lättar snarast! *styrkekram*

 4. curlingmormor

  Hoppas att du känner dig bättre i höften, bra val att du stannade hemma, det är viktigt att lyssna på sin kropp.
  Här är det ett besynnerligt väder, blåsväder hela dagen och nu ösregnar det!!!
  Kramizzzzz till en trevlig helg!!

 5. kanske ingen hit att stå så länge

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s