Sängar till salu

I natt har jag sovit ganska hyfsat men inte hela natten igenom utan att vakna. I gårkväll bäddade jag om och la en av extrasängsmadrasserna ovanpå min osköna Tempur-madrass. Det verkar som om det har fungerat lite bättre. Dels för att jag sovit bättre och känner mig lite utvilad. Dels för att jag inte har så innibängens ont i höften heller.

Som sagt de nya sängarna kommer förhoppnings runt den tjuguandra februari. Detta eftersom våran säljare kunde meddela oss att sängarna  lämnade fabriken den femtonde februari och sedan brukar det ta ungefär en vecka innan de levereras till kunden.

Vår säljare som inte trodde att vi skull komma tillbaka till henne och köpa sängar, sa hon igår då jag pratade med henne. Det eftersom första gången vi var där och provlåg lyckades någon försöka öppna en dörr som var larmad och larmet stod och tjöt. Vi fortsatte att provligga mest för att det inte hördes så mycket av larmet där utan lät lite mera som en svag och ilsken väckarklocka. Slutligen gick vi in i affären vid sidan om. In dit kommer våran säljare med katalog om sängarna vi provlegat samt vad de kostade. Och som ni alla vet åkte vi tillbaka till samma butik och köpte våra sängar där eftersom de kändes bäst och skönast.

Nu kommer vi att stå med två Tempursängar som vi inte riktigt vet vad vi ska göra med. Troligvis kommer vi att annonsera ut dem på Blocket. Men jag tänkte höra med er läsare om det finns någon bland er som skulle vara intresserad av att köpa dem.

Annonser

3 kommentarer

Filed under Allmänt, Boende

3 responses to “Sängar till salu

  1. Oj, de är inte billiga va? Jag har en tempurkudde och skulle gärna ha sängen också, men har ju ingen aning om var i landet du bor. Sen vet jag att guben inte vill ha tempur. Men vem vet, någon av ungarna kanske vill ha en. Jo, jag är intresserad, men, vad kostar de?

  2. Nej, jag fortsätter att njuta i min Carpe Diem men en annons på blocket brukar göra susen!

  3. Tempur-madrass funkar inte, om det är kallare än 18° i sovrummet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s