Väggen ska besegras idag

Jag tror att jag håller på att bli förkyld eller på något annat sätt inte må bra. Detta grundar jag på att jag har massor med blåsor i munnen och det känns som om en sidans körtlar runt omkring örat är svullna. Då menar jag ordentligt svullna, så mycket att det känns som om tungan är halvbortdomnad eller något. Det gör ont att äta vissa saker och ska tungan vispa runt ner i ena sidan av munhålan gör det verkligen ont.

Efter moget övervägande och med hjälp av Era kommentarer bestämde jag mig för att vi behöver en borrhammare om vi ska få upp hyllorna på andra väggen. Sagt och gjort vi åkte iväg till affären med den för mig tysk-bayersk-klingande namnet. Där inhandlade vi en borrhammare av märket Skil. Jag vet inte om detta är ett dåligt eller bra märke, men den var billigast gick på tre fjärdedelar av en tusenlapp.

Min pappa har många verktyg av märket Skil så jag antar att det inte är dåligt för då skull han inte köpt dem. Möjligt är att de är lite billigare påverkat hans val av inköp, liksom det gjorde vårt.

Väl hemma igen från affären var jag sugen på att börja borra men tröttheten överföll mig och jag somnade på sängen och sova i närmare två timmar. Därefter tyckte jag att det var lite synd om granne vars vägg vi ska perforera, dock på våran sida. Sambon och jag bestämde att det skulle bli idag söndag som denna stora borrhammare ska invigas.

Därefter sjönk vi ner framför TV’n och såg en film. Lördagens film heter ”Jakten på Lycka” en sevärd film med Will Smith i huvudrollen som Christopher Gardner. Gardner kämpar för att få ett lyckligt liv tillsammans med sin son, som spelas av Will Smith son. Denna filmen är en verklighetsskildring. Ett litet varningstecken! Ta med näsduken till TV’n.

Annonser

6 kommentarer

Filed under Allmänt, Boende, Film och TV

6 responses to “Väggen ska besegras idag

 1. Lycka till med väggen! Hoppas delar av den står kvar när du är färdig;-))
  Ha en bra dag!

 2. Hoppas att det går bra med väggen nu då när du skaffat verktyg och allt!

 3. curlingmormor

  Hoppas att det gick bra med borrningen och att det endast bidde de hålen som du skulle ha *skrattar*!
  Krya på dig nu och se till att du inte blir förkyld!!!!
  Kramizzzz

 4. Hoppas ni fick upp hyllan utan missöden och att din virusattack inte slår omkull dig, kram

 5. Hoppas väggen är besegrad utan att ha rämnat totalt!

 6. Jag har ett bra tips när det gäller blåsor i munnen. (mormors huskur)
  Ta lite bikarbonat i vatten och skölj munnen. Skölj hur ofta som helst. Svedan försvinner direkt och själva blåsorna efter några timmar. Det smakar laban men är hur effektivt som helst.
  Krya på dig!
  Kram 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s