Födelsedagspresenter?

Nu har det gått två dygn utan att jag mått illa eller känt av magen på mer än på ett vanligt sätt. Gissa om det känns skönt att slippa ligga uppkrupen i sängen i fosterställning och kvida av magsmärtor. Förhoppningsvis kan livet återgå till någon sorts normalitet, vad det nu är.

Dagen till ära har jag varit duktig dotter också. Det vill säga jag har ringt och sjungit för mamma i telefonen eftersom det är hennes stora dag idag. Eftersom min moster gifte sig med en man som fyllde år på samma dag som mamma fick jag även ringa och gratulera honom. Lite kul egentligen att de fyller samma dag. Dock är det precis tio års skillnad på dem så stora födelsedag har inte firats tillsammans. Nästa är blir det ett sådant år då mamsingen fyller 70 och Lennart 80. Undras hur de tänker göra då? Fira tillsammans, eller??

Redan på torsdag är det dags att ringa och gratta igen. Då är det den äldsta av bröderna Grus som fyller moppe. Dagen därpå fyller yngsta brorsbarnet tonåring, fast det har han försökt vara i nästan två år redan. Vem vet om han övat på hur en bra/dålig tonåring ska vara?  Till helgen blir det stor fest hemma hos bror. Då ska samtliga firas mamma och båda brorspojkarna.

Återstår bara det där lilla problemet vad de ska få i födeledagspresent. Då vi åkte över till Finland passade vi på att köpa parfym till mamma. Det kommer även den äldsta få samt en deo-stick. Den blivande tonåringen får även ett deo-stick och han har redan fått en förlängning på sin prenumeration av Illustrerad Vetenskap och är nöjd med det. Fast något mer kommer han att få. Den blivande 15-åringen hade jag först tänkt köpa en snygg skinnjacka till men vet inte om han vill ha det. Så det blir antagligen pengar och att vi kan tillsammans köpa en snygg skinnjacka, om han vill ha det.

Det var inte hundra klart att mamma och pappa skulle komma upp till helgen men då jag pratade med henne i morse var det bestämt. Ska vi himla roligt att träffa dem igen. Var de ska sova är inte bestämt, men det troliga blir att de sover hos bror och flyttar eventuellt hit på söndag kväll.

Annonser

5 kommentarer

Filed under Allmänt, Boende, Resor, Traditioner

5 responses to “Födelsedagspresenter?

 1. Pengar är väl ett bra alternativ för när de är så stora kan det kanske vara svårt att hitta rätt modell och storlek! Fast det är klart, allt går att byta!
  Ha en härligt illamåendefri dag i dag!

 2. Neny

  Hoppas allt vad magproblem heter försvinner för gott. 🙂 Och du får sova. Presenter är svårt. Kramis.

 3. curlingmormor

  Skönt att din kära mage är bättre, hoppas nu att det håller i sig. Pengar är alltid ett bra alternativ och så får de handla själva, eller så följer du med som smakråd och kanske fika-kompis!!!!!
  Kramizzzz

 4. Du får väl gå ut och äta lunch med dein mur, fika eller nåt.

 5. Oj oj oj, vad mycket födelsedagar!
  Trevligt att dina föräldrar kommer på besök.

  Kram 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s