Med hjärtat i halsgropen

Nu har vi hämtat oss ganska bra efter chocken som svägerskan åstadkom igår kväll. Jag ringde bror på måndagkvällen och då hade han varit i kontakt med sin fru som låg på en bår på sjukhuset i väntan på att röntga rygg och huvud. Allt var bra och svägerskan kunde lämna sjukhuset. De var hemma runt två-tiden inatt. Det efter att ha tillbringat sex timmar på en mindre skön bår.

Bilen var visst mer eller mindre skrot. Det var också olika bud om var bilen fanns liksom om det gick att reparera den eller inte. Till slut hade bror hittat bilen och åkte och tittat på dem och kunde konstatera att det var en ordentlig krasch. Mer eller mindre allt i fronten var demolerat. Till och med takboxen hade åstadkommit rejäla skader. Den hade glidit bakåt och på något underligt slagit i bakstolparna på bilen.

Vad som hände var att svägerskan hade gjort en kraftig inbromsning och kunde konstatera att hon inte körde in i den framförvarande lastbilen. Ökade därmed avstånde till cirka fyra meter, då kastar hon ett öga i backspeglen och ser en bil komma mot henne bakifrån i full fart. Vad hon tänkte var: ”Nu smäller det”. Därefter sa det PANG! och hon satt med nosen av bilen inne i bakdelen av lastbilen och en bil uppkörd i bakdelen av sin bil. Som svägerskan sa: ”Tur att det inte var en stor tung SUV. Då vet man inte vad som hade hänt”.

Nu är hyrbil fixad inför för resan norrut till de svenska fjällen, utan några restriktioner för svägerskan. Skönt att det gick så bra som det gick. Det kunde slutat verkligen illa. Ibland ska man helt klart ha änglavakt.

Annonser

1 kommentar

Filed under Allmänt, Bilar, Resor, Sjukvård, Väder

One response to “Med hjärtat i halsgropen

  1. curlingmormor

    Usch vad obehagligt, men hon hade tur i oturen. Läste först nu ditt inlägg från igår, förstår att du blir chockad, det är ju inte riktigt det man förväntar sig ska hända!!!! Hoppas nu att din svägerska får må bra så att det inte blir några ”efterslängar”!!!!
    Kramizzzzzz

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s