Äntligen dags!

Äntligen dags för resdag. Vi håller på att packa och se till att allting som ska med är med. Jag var precis ute med soporna och passade på att gå tillbaka via bilen. I bilen hämtade jag två stora shoppingbagar från den röda affären. Därefter blev det en liten hisstur upp till vinden för att hämta kylväskan.

Jo, jag vet att de har affärer nere i Skåne. Men vi är osäkra på vad de har som är glutenfritt och laktosfritt. Därför tar vi med oss en massa mat också. På nervägen kan vi inte stanna vid den gyllende bågen och ta varsin hamburgare. Deras hamburgerbröd som dock var glutenfritt var som skumplast i smak och utseende. Istället blir det kokt korv i mat-termosen och jag tar korvbröd till det och sambon får potatissallad till.

Idag är första dagen på sommartiden och solen skiner och jag tycker nog att vintertiden är den bättre tiden. Denna dagen kommer jag att gå på den för att kunna känna lugn. Risken är annars att jag stressar runt som en iller och det blir inget gjort ändå.

Nu är det dags att börja packa ner alla kylvaror det vill säga pannbiffarna och såsen som legat i frysen samt en fläskfilé får följa med ner.

Glömde! Hann inte läsa ut den sista delen av Stieg Larssons Millenium-serie, ”Luftslottet som sprängdes”. Vilket innebär att de sista hundra sidornas läsning får ske nere i det sköna Skåne.

Glöm inte att besöka Akson City, bygg en industri eller bygg en väg.
Glöm inte heller att titta på mina fotografier på min fotoblogg.

Annonser

7 kommentarer

Filed under Allmänt, Böcker, Bilder, Boende, Boktips, Mat, Resor, Traditioner, Väder

7 responses to “Äntligen dags!

 1. Neny

  Gyllene bågens mat är ganska dålig över lag, och ber man om ”utan” så får man med iallafall, och får kasta maten. 😛 Hoppas ni får en bra resa!

 2. Passar på att önska trevlig resa! Ett och annat glutenfritt och laktosfritt hittar ni nog här nere med men alltid bra att gardera sig…

 3. Godkväller Akson. Kom hem sent idag efter middagsbjudning.
  Jaha det är dags att fara nu. Bäst att vara rustad ordentligt med rätt föda när allergier föreligger. men boken läser du ut i Skåne en mysig läshörna antar jag så ha det nu så bra och var snäll och kör som en ängel,så vi hörs senare Vinkar adjö…

 4. Tandborstar kan man också köpa… Trevlig resa!

 5. curlingmormor

  Ha det så toppenbra och kör försiktigt!!!!
  Kramizzzz

 6. Jag undrar så, varför denna avoghet mot sommartiden? Är det inte vintertiden vi kan skippa? Den gillar inte jag, men olikheter berikar, det är min sanna övertygelse. Hoppas ni får det underbart!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s