Fido är tyst

Måndag och vi ska äntligen få våran nya kyl och frys. I eftermiddag är det bestämt att våra inköpta produkter ska komma och installeras. Det känns verkligen skönt. Fast det blev en del att göra igår. En bokhylla är nu flyttad, ytterligare en ska flyttas men inte merän en halv meter. Den förra står numera i sovrummet och är fylld till bredden med pocketböcker, nyinköpta böcker samt en massa ljusböcker.

Denna vackra kylen kommer att stå i vårt kök och jag hoppas att det kommer att bli lite mer ledigt utrymme i det. Det gamla fyller vi på nolltid och mer eller mindre bågnar. Saker i kylen placeras om och ibland är det ett evigt jobb att leta upp det man vill ha. Förvisso kommer vi inte att bara ha gula saker i kylen och gröna i frysen. Frysen har vi gemensamt bestämt att den ska få hussera i hallen. Kanske inte det mest optimala placeringen men jag tror att det är den mest optimala placeringen för våran del. Till och med mamma och pappa höll med om att frysen nog bäst skulle placeras i hallen.

Den nya dammsugaren som vi passade på att köpa samtidigt som vi köpte kylen och frysen har nu blivit rastade några gånger och är helt underbar att köra runt med. Man kan till och med prata under tiden som någon dammsugar. Det bästa med den nya dammsugaren är att den verkligen dammsuger rent, vilket den gamla inte var särskilt bra på. Den nya Fido får därmed högsta betyg!

Annonser

8 kommentarer

Filed under Allmänt, Boende, Mat

8 responses to “Fido är tyst

 1. En dammsugare som gör rent hur och dessutom gör det tyst låter som den optimala produkten för oss! Ny kyl och frys skulle vi också behöva. Den andra har inte vansinnigt många år på nacken men jag är inte nöd med den. Kylen saknar invändigt fläkt så temperaturen är ojämn. Vem gillar djupfryst gurka??

  Lycka till med skåpen!

 2. Neny

  Härligt att Fido är så snäll mot er. 😀 Önskar vi kunde ha en också men pengara verkar rinna ut genom fickorna just nu. Den gamla gråräven vi har låter mycket och suger dåligt. 😉 Ny kyl och frys är alltid spännande.

 3. Kul med nytt, vi får se, hur länge vår gamla håller. Nu när vi oftast bara är två, försöker vi minimera innehållet i kylen.

 4. Hushållsprylar ska vara bra, man använder dem ju jämt och ständigt 🙂

 5. curlingmormor

  Härligt med lite nya inventarier.
  En tystgående dammsugare låter inte alls helt fel, vår brummar på ganska så bra.
  Påtal om öronproppar, undra jag hur många öronproppar jag har avverkat under åren *skrattar*!!!
  Kramizzzz

 6. Hoppas er nya kyl/frys dignar av läckerheter och inte väsnas den heller;-)

 7. curlingmormor

  Du har en liten utmaning hos mig, om du har lust!!!!
  Hoppas att du trivs med den nya kylen och frysen!!!
  Kramizzzz

 8. Tänk vad jobbigt om man fick för sig att maten måste färgmatchas… min sambo är gammal dekoratör och kan drabbas av matchningssjukan ibland, men har inte färgkoordinerat kylen än.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s