Måttlig konsumtion

Idag har vi gjort den sjätte dagen i de tjugonionde Olympiska spelen från Peking, Kina. Denna dagen känns som en svart dag eftersom brottaren Ara Abrahamian blev snuvad på sitt efterlängtade OS-guld. Om det sedan var rätt eller fel att göra som han gjorde vid prisutdelningen är en annan sak. Läs mer om vad som hände på SvD, DN samt svt.

Förutom att sitta framför TV och se en massa sport har sambon och jag försökt få lite struktur på verkligheten. Börjat planera vad som behöver göras hemma, vad som vi ska sälja, hur vi ska tömma förrådet med mera med mera.

Vi sviktade båda två på att laga mat idag och åkte iväg till vårt nyfunna favoritpizzeria. De gör goda pizzor och stora. Förvisso har vi bara varit där en gång tidigare och ätit men vi gillade stället och det var goda pizzor. Idag då vi besökte pizzerian var det inte lika många pizzabagare som i fredags och tyvärr var inte pizzorna lika goda heller. Fast å andra sidan kanske det är tur att de inte var så goda. Nu blir det nog en ganska måttlig konsumtion av denna platta italienska maträtt med olika pålägg.

Vädret har jag inte sagt något om på länge. Men vad ska man säga om detta regniga och blåsiga väder som mellan varven kan ge lite värme också. Såg på damernas skeet där svenskan kom på fjärde plats att det regnade rejält i Peking också. Pia Hansen som vann Olympiskt guld i Sydney i skyttegrenen dubbeltrap, var kommentator. Där berättade även Pia att hon satsar på att delta i nästkommande Olympiska spel som kommer att gå av stapeln i London 2012.

Annonser

4 kommentarer

Filed under Allmänt, Mat, Sport, Väder

4 responses to “Måttlig konsumtion

 1. Jag förstår verkligen hans besvikelse när det gällde chansen att få brottas om guldet men sedan vet jag inte riktigt vad jag tycker. Nu diskuteras det tydligen om att han inte ska få behålla medaljen och att saken ska utredas i dag. fortsättning lär följa…

  Pizza är alltid gott tycker jag och vi har en bra pizzeria på orten. Men kvaliteten kan skifta lite beroende på hur mycket de har att göra och hur stressade de är. Men lagom konsumtion är ju ändå bäst;-)

  Fin fredag!

 2. Neny

  Vår pizzeria (200 mbort.- farligt!) har riktigt goda pizzor. Ordinarie gubbe har gått ned i deltid och har numera en anställd två, tre dagar i veckan, och han gör ännu godare pizzor, haha. Idag har friidrotten börjat, och så tennisen. Blir ett himla zappande mellan sysslorna. 🙂

 3. Abrahamians actions were a disgrace to sweden. the rest of the world sees him as just another spoiled athlete who didn’t get his way.

  om man ska spela spelet så ska man tåla spelet

 4. curlingmormor

  Naturligtvis så blev han besviken, vem skulle inte ha blivit det. Men hans tillvägagångssätt, nja, hade kanske varit smartare om han inte ens hade klivit upp på pallen.
  Kramizzzz

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s