Osäkerhet

På fotokursen i måndags var det redovisning av tema skräck. Alla hade löst det på sitt personliga sätt. Jag har lagt upp några av mina bilder på fotobloggen för den som vill avnjuta dem. De tre bilderna jag visar är mitt urval. Samtliga bilder är uppvridna till max för att skapa en känsla av att ”tappa fotfästet”.

Igår redan vid strax innan sex på morgonen ringde väckarklockan och påkallade våran uppmärksamhet på att det var dags att stiga upp. Anledningen till denna tidiga väckning var att sambon skulle befinna sig inne på stora sjukhuset redan vid kvart över sju på morgonen. Sambon blev levererad och blev omedelbart omhändertagen för att få en nål satt för infart till läkemedel och dropp. Sedan hände inget vi satt och såg ut över hustaken och avnjöt en underbart vacker soluppgång. Återigen dök de vitklädda upp samt opererande läkare. Då de hade tagit omhand om sambon och sett till att risken för rymning var minimerad gick jag.

Då jag kom hem slet jag fram dammsugaren och dammsög hela lägenheten samt torkade alla golv. Detta för att hålla mig sysselsatt och samtidigt få det rent och fint, vilket det fanns ett stort behov av. Efter ett långt samtal med mamma ringde sambon och sa att det gått ganska bra, samt att hon nu fått egen kupe på avdelningen. Det hördes tydligt att hon fortfarande var påverkad av diverse bedövningesmedel eftersom det sluddrades en hel del.

Fram på eftermiddagen då klockan började närma sig tre var det jag som packade ner smörgåsar och drick samt den kvarglömda ljudboken. En halvtimme senare befann jag mig på avdelningen. Jag kom inte från avdelnigen förrän klockan började närma sig sju på kvällen. Trots den sena timmen var det fortfarande köer, ovanligt. Väl hemma igen såg jag den senaste Bond igen, ”Casino Royale”, jag har för mig att det var tredje eller fjärde gången jag såg denna Bond-filmen.

Idag torsdag, är det meningen att sambon skulle få komma hem igen. Men det återstår att se hur det blir med det. De hade på vid en undersökning blivit osäkra på en de hittat vätska eller om det bara var fett. Nu väntar eller är sambon på fyslab för vidare undersökning och vi har inte en aning om det blir hemfärd idag eller inte!

Det är lite jobbigt med den där osäkerheten. Förhoppningsvis är det bara vanligt fett de hittat, om det är vätska antar jag att det blir fler nättet på sjukhuset och det tar kraft och ork från oss båda.
Just denna dagen har jag också ett möte på arbetsförmedlingen och dessa möten är inte ombokningsbara. På mötet ska jag få reda på alla testresultat som jag skickat in och de jag varit på. Ganska spännande med osäkerheten om sambon tar udden av det.

Annonser

5 kommentarer

Filed under Allmänt, Bilder, Film och TV, Fotokurs, Sjukvård, Väder

5 responses to “Osäkerhet

 1. Håller tummarna för att det bara är vanligt fett så din sambo får komma hem.
  Kilar vidare och tittar på dina foton nu!

 2. Jenny

  Hoppas det går bra med kurerandet för sambon? Hjärtat är ju vår viktigaste del. Bond är bra filmer… senaste speciellt. 🙂 Dags att se nya nästa vecka? 🙂 /Neny

 3. IKA

  Det är aldrig roligt att stå inför en ovisshet av allehanda karaktär, jag hoppas innerligt att det ska lösa sig på bästa tänkbara sätt för sin sambo.

  Jag har lite svårt att se andra ansikten på Bond, för mig är och har Sean Connery alltid den titeln. Men Pierce Brosnan gjorde ett riktigt skapligt inhopp.

  Ha en underbar dag och jag hoppas att ni ska kunna njuta av helgen tillsammans du och din sambo.

  Kram

 4. Ja, även jag hoppas undersökning gav positiva svar, jag var nyligen på mammografi och trots att det är rutin så blir man lite skärrad innan kuvertet kommer. Apropå ditt tidigare inlägg om ”pappografi” så tror jag att vissa landsting erbjuder kontinuerlig prostatakontroll, om inte borde det vara lika självklart som mammografin och cellprov för livmodern, eller hur?

  Tack för dina gratulationer, det var verkligen en underbar dag!
  kram!

 5. kvinnotankar

  Usch ja inget är så jobbigt som väntan och ovisshet. Så klart håller jag tummarna för att allt är okay med sambon så ni får lugn igen. Hoppas även att det gick bra på AF.
  Kramar till er båda

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s