Försenat och inställt

Idag är det lördag och solen skiner från en nästan blå himmel. Fast det blåser som bara den. Då vi satt och åt frukost såg vi många som gick utanför och kämpade i motvinden. Blåsten har gjort att det inte är många blad kvar på träden. Samtidigt har temperaturen sjunkit ganska mycket. Det känns som om det är dags för ett besök på vinden för att plocka fram den tjocka dunjackan för att klara av kylan som anlänt. Halsduken har jag redan plockat fram och använt men jag har också glömt den många gånger och fått bli kall om halsen. De tjocka vinterhandskarna får nog vänta ett tag till men de magiska vantarna har åkt fram och är redan välanvända.

På måndagens fotokurs ska vi ut och fotografera i höstrusket samt snabbredigera dem. Vi fick reda på att efter redovisningen av våra studiobilder är det dags för en tur ute i mörkret med kamera. Att ta med sig varma kläder liksom kamera och stativ var en rekommendation. Nu hoppas jag verkligen inte att det ska regna eller vara annat busväder på måndagkväll för då blir det jobbigt.

Kollade precis upp måndagkväll i stora farliga staden. Enligt SMHI ska det vara soligt?, antar att de menar molnfritt och tre plusgrader samt en vind på bara tre meter i sekunden. Om denna prognosen håller i sig blir det kanonväder för kvällsfotografering!

Kanske skulle nämna det att sambon operation gick ganska ok och att det läkaren eventuellt misstänkte var vätska var fett, som tur är. Denna misstänke försenade sambons hemresa. Jag var inne i stan och hämtade upp en trött och tagen sambon vid halv fyra på eftermiddagen. Sedan åkte vi direkt hem.
Besöket på arbetsförmedlingen blev inställd, arbetsspykologen ringde strax efter lunch och sa att vi fick ställa in eftersom hon akut måste åka hem på grund av sjukt barn. Typiskt! Nu blir det en ny tid nästa vecka, trodde hon! Återstår att se när det blir. Jag som är nyfiken på att få reda på resultaten från de olika testerna. Det enda som återstår är att vänta.

Annonser

2 kommentarer

Filed under Allmänt, Fotokurs, Jobbet, Sjukvård, Väder

2 responses to “Försenat och inställt

  1. kvinnotankar

    Denna väntan är hopplös. Sonen hade samam otur i fredags, han skulle hämta några papper inför en tenta. personen som var ansvarig hade gått hem för sjukt bran. Den som var insatt i hennes ställe hade gått hem tidigare för en begravning. Omständigheterna ställer till det ibland. Kramar och vila nu ut och njut av helgen

  2. Så skönt för dig att din kära sambo är hemma! Nu får ni njuta av helgen och ha det bra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s