I stort behov av större minne…

Igår var jag och handlade. Det var en lite lagom lång lista, inte för lång och inte direkt kort heller. Det var sådant som vi behöver nu och lite saker som tagit slut, så som bröd. Vi gjorde inköpslistan tillsammans kvällen innan och allt packades för att jag skulle kunna åka iväg på förmiddagen.

Jag vaknade, åt frukost och tog det lugnt framför datorn med att redigera lite bilder och läsa lite bloggar. Efter kaffedrickandet var det dags att åka iväg till ”blå-gula” affärna.

Jag fick en hyggligt bra parkeringsplats och det var inte så mkt folk på affären. Vagnen blir fylld och jag betalt och åker hem. Sambon packar upp för att veta vad jag köpt. Allt med från listan!

Då klockan börja närma sig fyratiden på eftermiddagen kommer jag på att jag måste glömt en lite påse. Jag packade ner halstabletter och tuggummin i en fryspåse och ställde den där man packar sina påsar. Sedan fortsatte jag packa vagnen och så gick jag. Inte hade jag en tanke på påsen som stod där. Nej, jag hade då siktet inställt på jordgubbar från Småland.

Efter att ha ringt och pratat med dem kunde jag bara konstatera att de pengarna kunde jag/vi se oss i stjärnorna efter! Tråkigt men sant. En påse säkert med ett värde på närmare 200 kronor tyckte någon annan att det var ok att lägga beslag på. Hoppas att de nu är riktigt förkylda och hostar och fräser. Med tanke på att det låg sju påsar Vicks Cool Breeze som både jag och sambon behöver eftersom vi är förkylda.

Det positiva är att min förkylning mer eller mindre verkar ha dragit vidare och sambon mår också bättre! Alltid något.

Avslutade gårdagen med en tur ut på Ekerö och vi njöt båda av naturen och sommaren. Fast ingenstans hittade vi självplockning av jordgubbar. Det kanske är lite tidigt för det redan.

ekerö

Annonser

2 kommentarer

Filed under Allmänt, Bilder, Mat, Resor

2 responses to “I stort behov av större minne…

  1. Gratis är tydligen alltid gott… Sorgligt men sant! Skönt att ni är piggare i varje fall!

  2. Men vad trist! Jag glömde ett par joggingskor en gång i kassan på Coop – konstigt nog fanns de kvar när jag kom hem och upptäckte att något fattades och ringde butiken. En annan gång var det någon som hade glömt julpapper och snören i en kundvagn. Jag travade in till kundservice och lämnade över det hela till en ytterst förvånad tjej – det hör tydligen inte till vanligheterna att kvarglömt kommer tillbaka….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s