Äntligen framme

Nu är jag på plats nere i mitt älskade Skåne. Idag började jag dagen med att bara vara. Jag orkade inte åka till affären igår kväll då jag kört den korta distansen från mina föräldrar (sov över en natt hos dem i en stenhård säng, inget min rygg gillade). När det var dags att äta något tog jag ett varv i skåpen och hittade sambons torra och hårda glutenfria knäckebröd. Det enda pålägg som fanns var Svennes kaviar. Denna frugala frukost inmundigade jag vid ståendes vid diskbänken för att inte smula ner i hela det lilla köket. Till detta blev det en flaska Mer av smaken hallon. Jammie så gott!! Inte det var.

Efter en stunds läsande i nya boken, Nattfåk av Johan Theorin, hoppade jag in i duschen. Ren och fräsch hoppade jag i kläderna och ner för alla trapporna och åkte iväg till konditoriet. Tyvärr var klockan långt efter halv elva och deras frukost, så det blev en stor och mumsig ost och skinka bagett och ett kaffe latte till det.

När jag passerat bankomaten på vägen till bilen gled jag så vidare mot marknaden för att promenera runt en runda där. Det blev några bilder, bland annat några på Gudrun Schyman och lite annat smått och gott. Titta gärna på min fotoblogg och 365-blogg för att se några av dagens alla bilder.

En tjej försökte envisst sälja in ett nytt mobilabonemang, men jag sa det enklaste svaret att jag måste fundera på det. Förvisso var det sant också. Men jag vet inte om jag vill skaffa mig nytt abongemang till mobilen på en  marknad. Annars var det som vanligt mycket folk och en massa knallar som försökte sälja allt mellan himmel och jord.

På hemvägen blev det ett stopp vid affären för att fylla på förrådet av mat, det blev grillade revben till mat i kväll och ja, det var riktigt gott. I morgon blir det inte glutenfria knäckebröd till frukost, utan gott bageriebakat bröd.

Nu ser det ut som om solen håller på att gå ner. Jag tar en runda till med kameran. Sov gott!

Annonser

1 kommentar

Filed under Allmänt, Böcker, Bilder, Resor, Traditioner

One response to “Äntligen framme

  1. När vi var på marknad och Husse råkade ut för en envis säljare så tröttnade han och sade att ”Jag är så rädd för strålningen så jag har ingen mobil!” Säljaren såg ut som en fågelholk och vi gick vidare…

    Ha det fortsatt gott i Skåne!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s