Datorkurs, igen

Så var man på datorkurs igen! Fick ytterligare 15 veckor att lära mig mera samt att ta ett nytt ECDL-körkort, det vill säga ett datorkörkort för Office 2007. Jag har ”bara” för Office 2003 tidigare!

Nåväl, det är trevligt att vara på G igen. Sedan återstår bara frågan om jag orkar dessa timmarna. Några timmar om dagen kan tyckas vara inget för den som är frisk. Nu är det så att jag varit sjuk på heltid sedan april förra året och har förkylningar som kommer och går. Mest kommer känns det dock som. Redan andra veckan, förra veckan, var jag hemma för att jag hade feber och hade ont i hela kroppen. Fast idag är jag genomförkyld, igen eller kanske det är fortfarande!

Det var nu ganska länge sedan jag skrev något på denna, min ”vanliga” blogg. Jag ser det som min textblogg med några bilder då och då. Anledningen är nog att jag inte haft något att skriva om eller känt något behov att skriva. För på ett eller annat sätt känns det som om jag känner ett behov av att skriva av mig lite. Som vanligt blir det lite lagom flummigt och mina ”konstiga” meningsbyggnader, fast de är nog ganska normala bara jag tänker långsamt! Nu, klockan halv tre, har jag varit här sedan klockan tolv noll noll. Inte tänkte jag vara här längre än till tre idag. Känns redan nu att jag börjar bli trött i kroppen. Hemma igen ska jag ta det lugnt inta ryggläge och studera taket ett tag och till och insidan av ögonlocken!

Det känns fortfarande att jag var ute hela dagen i söndags. Som tack för att bror skottade fram bilen lovade jag att köra honom till Krogrännets start i Vallentuna och hem igen från Stallmästargården. Däremellan stannade jag i Norrviken och fick en massa fina bilder på en massa skridskoåkare. Det var knökafullt på isen av åkare i alla åldrar. Även de som inte deltog i tremilatävlingen som bror skrinnade. Mestadels känns det i axlarna och nacken då jag stod på isen och siktade på åkarana med mitt 400mm objektiv. Det var nästan så att jag kunde kittla åkarna under hakan!

Snart dags att gå hem! Jag börjar att plocka undan nu. Hörs en annan dag!

Annonser

Lämna en kommentar

Filed under Allmänt, Datorer, Utbildning

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s