De har redan kommit

Nu har vi nya sängar och gissa om de är sköna. Sängarna skulle levererats i eftermiddag mellan 16 och 18. Men så blev det inte, utan redan vid 10-tiden i förmiddags ringde de och frågade om det var okey om de kom med sängarna redan. Klart att det var okey. Fast vi hade inte hunnit plocka undan och sängarna stod fortfarande på plats. Inga problem sa de och hjälpte oss att flytta undan sängarna och placerade de nya på plats.

Det innebär att vi numera har ett par sängar i vardagsrummet också. Ett par sängar som ska servas och sedan säljas. Att sängarna står där de står innebär att det är trångt i vardagsrummet.

Såg idag att det numera finns 50 fast boende i Akson City. Jag hoppas att antalet boende i min lilla stad kommer att fortsätt i lagom takt. Klicka för att öka antalet boende i Akson City, dock funkar det bara med ett klick per dag från samma dator. Jag hoppas att ni alla mina underbara läsare hjälper mig med att öka antalet boende i min lilla stad.

Idag skiner solen och det är snart åtta grader ute. Var ute med soporna och kände på värmen. Jag tror dock inte att det blir en dag ute idag eftersom jag hade verkligen svårt att somna i den gamla sängen igår natt. Det blev några sidor i ”Ingens vila” i soffan innan jag återvände till sängen och lyckades slutligen somna.

8 kommentarer

Under Allmänt, Böcker, Boende, Boktips, Väder

8 svar till “De har redan kommit

  1. Det är verkligen en positiv överraskning när saker kommer före utsatt tid! Det är man inte riktigt van vid! Lycka till med sängförsäljningen!

  2. Neny

    Ååh vad härligt att sängarna äntligen är på plats! Hoppas ni sover underbart gott nu. 🙂

  3. Åh, vad skönt med nya sängar! Det är en välmåendeinvestering 🙂 Hoppas du kan sova gott i natt, kram

  4. Härligt! Hoppas att ni sover riktigt gott inatt nu då!

  5. curlingmormor

    Hellre tidigare ankomst änför sen ankomst!!!
    Hoppas nu att ni får en skön nattsömn!!!!
    Kramizzzz

  6. Hoppas nu verkligen att nattsömnen har varit extremt god och sängarna till full belåtenhet!

  7. Jag förstår inte, (säkert missat det) men varför gillar du inte Tempussängarna?
    Jag ska också lägga mig och läsa Ingens vila nu, snart klar.
    Ha det gött!

  8. De funkar inte för oss att sova i Tempursängar. Varför vet jag inte.

Lämna en kommentar