Håller tummen för Kalla och Emil

Det gick bättre att sova i de nya sängarna i natt. Jag somnade som en klubbad men har vaknat till några gånger under natten. Då klockan närmare sig åtta i morse slog jag upp mina ögon och kunde konstatera att jag sovit ganska bra natten som varit. Jag kunde höra regnet slå mot fönsterbläcket och ville egentligen ligga kvar under det varma och sköna duntäcket men hungern drev mig upp från sängvärmen.

Igår var vi iväg långt upp till den stora internationella flygplatsen och besiktade bilen. Den gick igenom som ingenting vilket vi hade väntat oss att den skulle göra. Allt annat skulle vara problemartat med tanke på att bilen blev servad för ungefär en månad sedan och att vi på måndagen åkte ner till verkstaden och fick hjälp med att byta en halvljuslampa. Då mekanikern bytt lampan bad jag om han kunde kolla runt om så att ingen lite lampan var trasig.

På hemvägen stannade vi till i den röda affären och jag passade på att köpa en massa böcker på bokrean. Hade dessutom en rabattlapp med som gav mig femtio kronor rabatt om jag handlade för mer än trehundra kronor, vilket jag gjorde. När vi ändå var i mataffären passade vi på att handla lite mat för veckan så att vi slipper åka iväg och handla fler gånger.

Om det inte regnat eller varit så tråkigt väder hade jag tänkt ta mig ner till Slottet idag. Detta för att ta lite foton på elitåkarna som kommer till vår stora farliga stad för att köra Slottssprinten. Istället kommer jag att sitta framför TV’n och hejja på Kalla och Emil.

Det går bra i min lilla stad. I skrivande läge finns det 61 boende där, dock är det lite problem med arbetslöshet just nu den är uppe i 8 procent. Hjälp mig med att göra fler industier genom att följa denna länken. Öka antalet boende genom att följa denna länken. Slutligen en bild från Akson City.

Akson City
Annonser

8 kommentarer

Filed under Allmänt, Böcker, Bilar, Sport, Väder

8 responses to “Håller tummen för Kalla och Emil

 1. Va bra att det gick bättre att sova i natt 🙂 Jo, jag har lämnat ett svar på min sida ang. kaniner. Läs om du har lust, kram

 2. Nu har jag hälsat på, innebär det att jag ökat populationen?
  Skönt att ni sovit bättre, JAG vet hur det är att sova kasst, men det beror på en liten Tittilila. Utan henne kan jag sova hur bra som helst… men det går över, nattskräck brukar bara hålla i sig till 6-7 års åldern… hon är 2 1/2 nu… så när jag närmar mig de femtio har jag fått sova något år iaf 😉 Hojta till när sängarna hamnar på Blocket, Tempurerna alltså, men de kan inte vara svårsålda, och jag bor ju inte direkt lägligt för att köpa dem.
  Kram

 3. Neny

  Skönt att ni fått sova åtminstone lite bättre. Varje extra timme är guld för kroppen.

 4. Ja detär bra att kolla lampor och sånt småttigt innan besiktningen, himla trist om det faller på någon sån liten grej…

 5. Trevligt att det går framåt för din lilla stad! Är inte helt insatt i hur det fungerar även om jag bor där…

 6. curlingmormor

  För väl att du har sovit gott inatt!!!!
  Vad gäller Akson City så har jag ett vackert hus där, men lik förbaskat så känner jag mig som om jag har ”huvudet under armen” vad gäller denna stad!!!! Men kul är det *skrattar*!!!!
  Kramizzzz

 7. Skönt att sängarna funkar, det är så viktigt att man sover gott och skönt.
  Jag tycker också den där tävlingen ”mellan husen” är kul att titta på. 🙂
  Kram till dig. 🙂

 8. Ny bild ser jag! Den är härlig och andas verkligen frihet i mina ögon!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s